Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para aldığını görmek

Rüyada kağıt para aldığını görmek

Rüyada kağıt para aldığını görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada kağıt para aldığını gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Rüyada ölüden kağıt para aldığını görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşından kağıt para aldığını görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada birinden kağıt para aldığını görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt para aldığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, işlerin rayından çıkacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasında kağıt para görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada bozuk para kağıt para görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yatırımlarının kar getireceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına inanılır.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıda sarılı para görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments