Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından kağıt para aldığını görmek

Rüyada arkadaşından kağıt para aldığını görmek

Rüyada arkadaşından kağıt para aldığını görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, eşi ile problemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşından kağıt para aldığını gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

Rüyada arkadaşından kağıt para aldığını görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Rüyada birinden kağıt para aldığını görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yenileneceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kağıt para aldığını görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada ölüden kağıt para aldığını görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşından kağıt para almak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaştan kağıt para almak ticaret adamı (kadını) olacağına, sorunlarını çözebileceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına kağıt para vermek herkesi doğru yola çağıracağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına yorulur.

Rüyada kağıt yırtık para görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments