Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasından para aldığını görmek

Rüyada babasından para aldığını görmek

Rüyada babasından para aldığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, evine bereket geleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasından para aldığını gördüyseniz:

  • Kararlarınızı doğru değerlendirerek almanızda fayda var.

Rüyada babasından para aldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, ondan faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasından para aldığını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, çeşitleneceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babadan para aldığını görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada babanın aldattığını görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, patron koltuğuna geçeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet eder.

Rüyada babasının ev aldığını görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada annenin babayı aldattığını görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek hastalıkların uzak duracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments