Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının otobüs sürdüğünü görmek

Rüyada başkasının otobüs sürdüğünü görmek

Rüyada başkasının otobüs sürdüğünü görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada başkasının otobüs sürdüğünü gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için yeni yollar bulmanız gerekiyor.

Rüyada başkasının otobüs sürdüğünü görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada otobüs sürdüğünü görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, güç kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin otobüs sürdüğünü görmek dertlerin günden güne artacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tren sürdüğünü görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, kazanç kapılarının açılacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının araba sürdüğünü görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, müjdeli bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada eline krem sürdüğünü görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, işlerin çok iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada oje sürdürmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun uçak sürdüğünü görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments