Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs sürdüğünü görmek

Rüyada otobüs sürdüğünü görmek

Rüyada otobüs sürdüğünü görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kazançlı adımlar atılacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada otobüs sürdüğünü gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Rüyada otobüs sürdüğünü görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, lüksünün artacağına inanılır.

Rüyada başkasının otobüs sürdüğünü görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin otobüs sürdüğünü görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada annesinin araba sürdüğünü görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün sürdüğü arabaya binmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin oje sürdüğünü görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments