Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının nikahına gitmek

Rüyada başkasının nikahına gitmek

Rüyada başkasının nikahına gitmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının nikahına gitmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden beklentilerinizi maddi konular üzerine oturtmamanızda fayda var.

Rüyada nikahlanmaya gitmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetinin bollaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Rüyada nikah törenine gitmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının nikahına gitmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına işarettir.

Rüyada kendi nikahına gitmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalet eder.

Rüyada nikahına gitmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada nikaha gitmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada birinin nikahına gitmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nikahına gitmek önemli bir makama terfi alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments