Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nikahına gitmek

Rüyada kendi nikahına gitmek

Rüyada kendi nikahına gitmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, gelirinin düşeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi nikahına gitmek gördüyseniz:

  • Size yararlı tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle bir araya gelebilir veya sadık çalışnlar edinebilirsiniz.

Rüyada nikahına gitmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin nikahına gitmek canla başla çalışacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi nikahına gitmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nikahına gitmek maddi açıdan rahata erileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine inanılır.

Rüyada nikaha gitmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah törenine gitmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının nikahına gitmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerinin yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada nikahlanmaya gitmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments