Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikahına gitmek

Rüyada nikahına gitmek

Rüyada nikahına gitmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Rüyada nikahına gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar olusabilir.

Rüyada başkasının nikahına gitmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nikahlanmaya gitmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nikahına gitmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikahına gitmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada nikah törenine gitmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, dileklerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada nikaha gitmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada birinin nikahına gitmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendi nikahına gitmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments