Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikaha gitmek

Rüyada nikaha gitmek

Rüyada nikaha gitmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikaha gitmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Rüyada nikah törenine gitmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi nikahına gitmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, rahat bir nefes alınacağına, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikahlanmaya gitmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine yorulur.

Rüyada başkasının nikahına gitmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, rahat geçinerek yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikaha gitmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin nikahına gitmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada nikahına gitmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nikahına gitmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments