Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının montunu giymek

Rüyada başkasının montunu giymek

Rüyada başkasının montunu giymek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, imkânların günden güne azalacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının montunu giymek gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yazın mont giymek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada uzun mont giymek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski deri mont giymek insanlara yardım edeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada deri siyah mont giymek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, işi ile gündeme geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada mont kaban giymek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet eder.

Rüyada pembe mont giymek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına inanılır.

Rüyada lacivert mont giymek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada krem rengi mont giymek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments