Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının fal baktırdığını görmek

Rüyada başkasının fal baktırdığını görmek

Rüyada başkasının fal baktırdığını görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının fal baktırdığını gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Rüyada kahve falında kalp görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada falına baktırmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada su falına bakmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada kahve falında isim görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına alamet eder.

Rüyada kahve falına baktığını görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kahve falına görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına tabir olunur.

Rüyada falına bakılmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulur.

Rüyada falda melek görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments