Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına inanılır.

Rüyada komşunun evini temizlediğini gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Rüyada komşu evini temizlemek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Rüyada komşusunun evini temizlemek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu evi temizlemek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada komşu evinde olmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalettir.

Rüyada komşunun evini satın almak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evini kirli görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments