Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birinin evini temizlemek

Rüyada sevmediğin birinin evini temizlemek

Rüyada sevmediğin birinin evini temizlemek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin birinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada sevmediğin birinin evini temizlemek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediği birinin evine gitmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinin evine girmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin etrafını temizlemek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba evini temizlemek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Rüyada annemin evini temizlemek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, mevki kazanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada ünlü birinin evini temizlemek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin evini temizlemek fakirlerin zenginleşeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments