Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet gitmek

Rüyada tuvalet gitmek

Rüyada tuvalet gitmek yarar getireceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalet gitmek gördüyseniz:

  • Farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Rüyada hastanede tuvalete gitmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalettir.

Rüyada tuvalete giden birini görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete gidememek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, maddi sorumluluklarının artacağına tabir olunur.

Rüyada okulda tuvalete gitmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, alışveriş yapacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giyip tuvalete gitmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete gitmek istemek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devamlı tuvalete gitmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine inanılır.

Rüyada tuvalete gideni görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments