Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tuvalete gitmek

Rüyada kirli tuvalete gitmek

Rüyada kirli tuvalete gitmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, geniş bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekleri yanlış yorumluyor ya da çarpıtıyor olabilir.

Rüyada kirli tuvalete gitmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine yorulur.

Rüyada kirli tuvaleti temizlemek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine işarettir.

Rüyada kirli bir tuvalet görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli tuvalete girmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Rüyada çok kirli tuvalet görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, zor durumların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli tuvalet temizlemek verdiği sözleri yerine getireceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine yorulur.

Rüyada tuvaletin kirli olduğunu görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada tuvaleti kirli görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments