Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak telefonla konuşmak

Rüyada ağlayarak telefonla konuşmak

Rüyada ağlayarak telefonla konuşmak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada ağlayarak telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Rüyada ağlayarak telefonla konuşmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan biriyle telefonda konuşmak büyük borçlar alınacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işarettir.

Rüyada ağlayarak telefonda konuşmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşıyla telefonda konuşmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, ekmek bulamayacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonla konuşmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonla konuşmak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına inanılır.

Rüyada kayın babayla telefonda konuşmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments