Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayana sarılmak

Rüyada ağlayana sarılmak

Rüyada ağlayana sarılmak elindekileri de alıp götüreceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayana sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Rüyada ağlayarak sarılmak eline haram para geçeceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayarak birine sarılmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine ağlayarak sarılmak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine delalet eder.

Rüyada ağlayana sarılmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan birine sarılmak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, zararın telafi edileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Rüyada ağlayıp sarılmak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine ağlayarak sarılmak yeni mallara sahip olacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments