Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan birine sarılmak

Rüyada ağlayan birine sarılmak

Rüyada ağlayan birine sarılmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan birine sarılmak gördüyseniz:

  • Aile fertleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ailenize daha fazla zaman ayırabilir, geçmişten gelen küslükleri sonlandırma şansı bulabilir veya aile üyelerini ilgilendiren sevindirici haberler alabilirsiniz.

Rüyada ağlayarak sarılmak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayarak babaya sarılmak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayıp sarılmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalettir.

Rüyada birine ağlayarak sarılmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, doğruluğu bulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ağlayarak anneye sarılmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret eder.

Rüyada ağlayana sarılmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, onun her zaman başında olacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ağlayarak birine sarılmak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine ağlayarak sarılmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments