Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evin yıkıldığını görmek

Rüyada başkasının evin yıkıldığını görmek

Rüyada başkasının evin yıkıldığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada başka birinin evinin yıkıldığını görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek çok pişmanlık duyacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına alamet eder.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek kötü noktalara geleceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada eski evinin yıkıldığını görmek dertlerine derman arayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek işsizseniz işe gireceğinize, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada evin yıkılacağını duymak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments