Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak sarılmak

Rüyada ağlayarak sarılmak

Rüyada ağlayarak sarılmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada ağlayarak sarılmak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak ulvi kimse haline geleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayarak sarılmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ağlayarak birine sarılmak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine ağlayarak sarılmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, dualarının karşılığını alacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına alamet eder.

Rüyada ağlayarak babaya sarılmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Rüyada ağlayan birine sarılmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada ağlayıp sarılmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayarak anneye sarılmak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments