Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık bavul görmek

Rüyada açık bavul görmek

Rüyada açık bavul görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, gelişeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, elinin darlık görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada açık bavul gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ağzı açık bavul görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık bavul görmek büyük bir karar verileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli bavul görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu bavul görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada kirmizi bavul görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bavul görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Rüyada bavulu unutmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, o işten ekmek yiyeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada bavulla kaçmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments