Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuştuğunu gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet eder.

Rüyada başkasının el ele tutuştuğunu görmek de elinin bollaşacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ele tutuşan çift görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elini tutup yürümek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada el ele tutuşup yürümek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisiyle el ele tutuştuğunu görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments