Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çamaşır yıkadığını görmek

Rüyada başkasının çamaşır yıkadığını görmek

Rüyada başkasının çamaşır yıkadığını görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının çamaşır yıkadığını gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada çamaşır makinesinde yıkamak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda çamaşır yıkamak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada başkasının çamaşır yıkamak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamamda çamaşır yıkamak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayakla çamaşır yıkamak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, iş sahibi olunacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin çamaşırını yıkamak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, tatsız haberlerin alınacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak onlara çok bağlı olacağına, hak yoluna döneceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Suna

Rüyamda halamın evinde bir sürü kadın legenlerde çamaşır yikamalari ve kocasininda kadınların içinde çamaşır yikamasi

Anonım

Sayın yorumcu rüyamda bir derenin kenarında yengem var diğer kenarında ben ve ailem ve yengemin ailesi vardi yengem derenin diğer tarafında kendi çamaşırlarını yıkıyordu hem kendiliğini hemde eşininkisini yıkıyordu .yıkaması bitikten sonra sıkıp eline dondurdu ve iki tane kıyafet dereye düştü ve onu almaya çalışıyordu tabi ki bizde karşıda ona bagrıyorduk yapma boş ver gitsin ne gerek var senden kıymetli ama içimizde biri de al al kıyafetleri kimseyi dinleme diye bağirdim ona

Anonim

Sayın yorumcu, rüyamda arkadasimmis, benim çamaşır makinam.da benim çamaşırlarımı yıkıyor, makina boşaltma dan sonra makinanın deterjan kutusundan yıkanmış, temiz, bir avuç metal parçaları alıyorum, küçük menteşe parçalarına benziyorlar