Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır makinesinde yıkamak

Rüyada çamaşır makinesinde yıkamak

Rüyada çamaşır makinesinde yıkamak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hasret içinde kalacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır makinesinde yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Rüyada çamaşır makinesinde yıkamak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamaşır makinesinde çamaşır yıkamak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada makinede çamaşır yıkamak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada çamaşır makinesinde yıkanmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada makineye çamaşır atmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada çamaşır makinesi aldığını görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kirli çamaşırları makineye atmak tecrübe kazandıracağına, sabit geliri olacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır makinesinin yandığını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aylık gelirinin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments