Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamamda çamaşır yıkamak

Rüyada hamamda çamaşır yıkamak

Rüyada hamamda çamaşır yıkamak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamamda çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Rüyada hamamda çamaşır yıkamak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamam yıkamak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamamda halı yıkamak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada hamamda birini yıkamak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada akan suda çamaşır yıkamak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pınarda çamaşır yıkamak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır yıkamak memur ise terfi edeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments