Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin çamaşırını yıkamak

Rüyada ölmüş birinin çamaşırını yıkamak

Rüyada ölmüş birinin çamaşırını yıkamak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, rahat bir işe girileceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin çamaşırını yıkamak gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada ölmüş birinin çamaşır yıkadığını görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinde çamaşır yıkamak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulur.

Rüyada iç çamaşırını yıkamak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpük çamaşır yıkamak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada çamaşırları yıkamak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayakla çamaşır yıkamak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, başının ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada gölde çamaşır yıkamak büyük manevi zararlar yaşanacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments