Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının büyük tuvaletini yaptığını görmek

Rüyada başkasının büyük tuvaletini yaptığını görmek

Rüyada başkasının büyük tuvaletini yaptığını görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının büyük tuvaletini yaptığını gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Rüyada eve büyük tuvaletini yapmak kişinin isteklerine nail olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet eder.

Rüyada yere büyük tuvaletini yapmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete büyük abdest görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, dertlerinin unutulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına inanılır.

Rüyada başkasının büyük tuvaletini yaptığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yaptığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments