Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete büyük abdest görmek

Rüyada tuvalete büyük abdest görmek

Rüyada tuvalete büyük abdest görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete büyük abdest gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Rüyada tuvalette başkasının büyük abdestini görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete büyük abdest yaptığını görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak işlerinin yoluna gireceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet ve büyük abdest görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette büyük abdest temizlemek kişinin fakirleşeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine inanılır.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yapmak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, helal rızık yiyeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments