Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının burnunu görmek

Rüyada başkasının burnunu görmek

Rüyada başkasının burnunu görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kötü günleri geride bırakacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının burnunu gördüyseniz:

  • Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Rüyada burnundan böcek çıktığını görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada burnun üzerinde kıl görmek iyi zamanlar geçireceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağının burkulduğunu görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının burnundan kan geldiğini görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Rüyada bugday sapı görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Rüyada burnuna küpe takmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalettir.

Rüyada burnu siyah görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, en pahalı evlerde oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan birşey çıkarmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments