Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bebeğini kucağında görmek

Rüyada başkasının bebeğini kucağında görmek

Rüyada başkasının bebeğini kucağında görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının bebeğini kucağında gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada bebek kucağına aldığını görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada kucağımda erkek bebek görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği kucağında tutmak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kucağında bebek olan kadın görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin kucağında bebek görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments