Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeyi sulamak

Rüyada bahçeyi sulamak

Rüyada bahçeyi sulamak huzurlu günler görüleceğine, hile ile mal elde edeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeyi sulamak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeyi sulamak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının bahçesini sulamak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işarettir.

Rüyada bahçe sulamak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağ bahçe sulamak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, yüzünün kızaracağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalet eder.

Rüyada sebze bahçesi sulamak çok başarılı işlere adım atacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla bahçe sulamak küs arkadaşların barışacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının bahçe suladığını görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, yoğun duygular yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments