Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bağırsağını görmek

Rüyada kendi bağırsağını görmek

Rüyada kendi bağırsağını görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, işlerin büyüyeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Rüyada kendi bağırsağını gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada ağızdan bağırsak çıkarmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalettir.

Rüyada bağırsağının çıktığını görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Rüyada bağırsak görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına delalet eder.

Rüyada koyun bağırsak görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan bağırsağı temizlemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan bağırsağı yemek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, hanesinin bollukla dolacağına işarettir.

Rüyada kalın bağırsak görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk bağırsağı görmek sorunların günden güne daha da artacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments