Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek bağırsağı görmek

Rüyada inek bağırsağı görmek

Rüyada inek bağırsağı görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek bağırsağı gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada inek bağırsağı görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının bağırsağını görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada koyun bağırsağı temizlemek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada kendi bağırsağını görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına delalet eder.

Rüyada hayvan bağırsak görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, iş hayatında günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk bağırsağı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada koyun bağırsak görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments