Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağında çorap görmek

Rüyada başkasının ayağında çorap görmek

Rüyada başkasının ayağında çorap görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, huzurunun bozulacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ayağında çorap gördüyseniz:

  • Bilgi arayışları, krediler veya maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada çoraplı ayak görmek kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayağında çorap görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada ayağında siyah çorap görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağına çorap giydirmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Rüyada ayağında beyaz çorap görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağından çorap çıkarmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağa çorap giymek işlerinin kötüleşeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Canan kabadayı

Rüyamda bir arkadaşımın eşinin ayağında açık renkli turkuaz yeşili temiz çorap gördüm rengi çok hoştu. Aynı renkte ayaktan çıkmış patik gördüm.

Selçuk

Rüyamda oğlumun ayağında kucağımda giderken çorabının birinin düştüğünü gördüm.tekrar dönerken o düşen çorabıni tekrar buldum bunun anlamı nedir