Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının alyansını taktığını görmek

Rüyada başkasının alyansını taktığını görmek

Rüyada başkasının alyansını taktığını görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, geleceğine bakacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ev içinde mutluluğun artacağına alamet eder.

Rüyada başkasının alyansını taktığını gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizin hakkınızda yanlış izlenimler edinmeleri olasıdır.

Rüyada alyans taktığını görmek alanında marka bir isim olacağına, iş hayatında rahat edileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin alyans taktığını görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, yönlendireceğine işaret eder.

Rüyada kadının alyans taktığını görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, her geçen gün sorunların artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin alyans taktığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının alyans taktığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının altın alyans taktığını görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının alyans taktığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin darlığa düşeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments