Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altın yüzüğünü takmak

Rüyada başkasının altın yüzüğünü takmak

Rüyada başkasının altın yüzüğünü takmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, ekmeğinin de artacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının altın yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalettir.

Rüyada altın gümüş yüzük takmak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane altın yüzük takmak istediği herşeye ulaşabileceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük bulmak ve takmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine inanılır.

Rüyada altın yüzük bilezik takmak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, borçlarının kalmayacağına, kazancını iki kat arttıracağına işaret eder.

Rüyada eski altın yüzük takmak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, şansının da açık olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments