Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını trafik kazası görmek

Rüyada başkasını trafik kazası görmek

Rüyada başkasını trafik kazası görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, ağzının tadının bozulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını trafik kazası gördüyseniz:

  • Hemen öz yetiniz olan ikna gücünüzü kullanın.

Rüyada trafik kazasını görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının trafik kazası yaptığını görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin trafik kazası geçirdiğini görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin trafik kazasında öldüğünü duymak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kazasında ölmüş insan görmek ona özlemle sarılacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hükmünün geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, gamsız bir hayat süreceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments