Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazasını görmek

Rüyada trafik kazasını görmek

Rüyada trafik kazasını görmek ona kol kanat gereceğine, fırsatların heba edileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işaret eder.

Rüyada trafik kazasını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmelisiniz.

Rüyada başkasının trafik kazasında öldüğünü görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, adının her yerde geçeceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir trafik kazası görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazasında ölmüş insan görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Rüyada trafik kazası ölmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kaza geçirmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada trafik kazası yapıp ölmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, her zaman haklının yanında olacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada trafik kazası duymak işlerin aksamayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments