Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek

Rüyada arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek

Rüyada arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının trafik kazası yaptığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının trafik kazasında öldüğünü görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının trafik kazası görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında arkadaşının öldüğünü görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını trafik kazasında görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada trafik kazasında ölen birini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazası yapan birini görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments