Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının trafik kazası yaptığını görmek

Rüyada başkasının trafik kazası yaptığını görmek

Rüyada başkasının trafik kazası yaptığını görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının trafik kazası yaptığını gördüyseniz:

  • Çözüm bekleyen ilişkiler bir taraftan dengesiz şekilde ilerlerken, bir taraftan da lehinize çalışabilir.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek eğlenceli günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin trafik kazasında öldüğünü görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, bolluk içinde yaşamaya, sağlıklı bir kişi olmaya tabir olunur.

Rüyada arkadaşının trafik kazası görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazasına neden olmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin trafik kazası yaptığını görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet eder.

Rüyada trafik kazası haberi almak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, itibar kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments