Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini sırtında taşımak

Rüyada ölen birini sırtında taşımak

Rüyada ölen birini sırtında taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kendisini ona adayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, darlanacağına işaret eder.

Rüyada ölen birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sırtta bebek taşımak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine alamet eder.

Rüyada sırtında taş taşımak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada sırtında buğday çuvalı taşımak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşı sırtında taşımak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada karısını sırtında taşımak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında saman taşımak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, mutluluğa ve neşeye, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulur.

Rüyada anne sırtında taşımak ferahlayacağına, esenleyeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments