Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını sakal traş etmek

Rüyada başkasını sakal traş etmek

Rüyada başkasını sakal traş etmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını sakal traş etmek gördüyseniz:

  • Aklınıza esen herşeye birden sahip olmak için acele etmeyin.

Rüyada sakalları kesmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada birini sakalı görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bayanda sakal bıyık görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada ölüde sakal görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakalsız birini sakal görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini uzun sakallı görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızda sakal görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini sakallı görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments