Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini uzun sakallı görmek

Rüyada kendini uzun sakallı görmek

Rüyada kendini uzun sakallı görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini uzun sakallı gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Rüyada birini uzun sakal görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz uzun sakal görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada uzun saç ve sakal görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sakalı uzun görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işaret eder.

Rüyada uzun sakal görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada uzun beyaz sakal görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun sakallı adam görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, kendine döneceğine alamet eder.

Rüyada uzun siyah sakal görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments