Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını saçını uzun görmek

Rüyada başkasını saçını uzun görmek

Rüyada başkasını saçını uzun görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, büyük işlere girileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını saçını uzun gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki veya anlaşmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin saçını uzun görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek çok hayırlı haberler alacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün saçını uzun görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının saçının uzun olduğunu görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları uzun görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işaret eder.

Rüyada uzun saçı olduğunu görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek moralinin yükseleceğine, iyiliğe ve güzelliğe, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments