Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun kanser olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, dertlerinin artacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işbirliği içinde olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun kanser olduğunu görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kanser olup ölmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanserli birini görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanser hastasının öldüğünü görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada kendini kanserli görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments