Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa işediğini görmek

Rüyada mezarlığa işediğini görmek

Rüyada mezarlığa işediğini görmek günbegün kötüleşeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, ümitsizliğe, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hasta ise bakacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa işediğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Rüyada mezarlığa işediğini görmek hem çok mutlu olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mezara işediğini görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yatağa işediğini görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine yorulur.

Rüyada eşinin işediğini görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada yemeğe işediğini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek işediğini görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuğa işediğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, yüzüne kan geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğun üzerime işediğini görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, güzel sözler işiteceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments