Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını delirmiş görmek

Rüyada başkasını delirmiş görmek

Rüyada başkasını delirmiş görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını delirmiş gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Rüyada hastanede deli görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin deli olduğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Rüyada çorabın delindiğini görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada zararsız deli görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deli gibi olmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deli birisiyle evlenmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada duvarın delindiğini görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada deli görüp korkmak yüzlerin asılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, maddi konuda zayıflayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments