Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli gibi olmak

Rüyada deli gibi olmak

Rüyada deli gibi olmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deli gibi olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Rüyada deli gibi koşmak mutsuz olacağına, üzüleceğine, dualarının kabul olacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deli gibi davranmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalettir.

Rüyada deli gibi araba kullanmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada deli gibi öpüşmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada deli gibi ağlamak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine yorulur.

Rüyada deli gibi olmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını deli görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada delinmiş ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, memur ise terfi edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments