Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker pantolonu görmek

Rüyada asker pantolonu görmek

Rüyada asker pantolonu görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, ömür boyu başarılı olacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker pantolonu gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada asker pantolonu görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına yorulur.

Rüyada asker pantolonu giymek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada pantolon kısaltmak küslüklerin biteceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işarettir.

Rüyada büyük pantolon giymek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolonunu ters giymek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon paçası kısaltmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanmış pantolon görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments