Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yeşil erik görmek

Rüyada çok yeşil erik görmek

Rüyada çok yeşil erik görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, verilen emeklerin heba olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalet eder.

Rüyada çok yeşil erik gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada dalından yeşil erik koparmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil erik yemek görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ancak yılmayacağına, komşular tarafından kötülenileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil can eriği yemek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına inanılır.

Rüyada yeşil erik koparıp yemek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil erik topladığını görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil erik bahçesi görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına alamet eder.

Rüyada daldan yeşil erik toplamak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments